Menu Sluiten

Met z’n allen niet alleen – Week tegen Eenzaamheid – 1 t/m 8 oktober 2020

In de afgelopen jaren is het aantal Hagenaars dat zich matig tot ernstig eenzaam voelt toegenomen. Ruim 200.000 volwassen Hagenaars voelt zich vandaag de dag eenzaam. 

Kom erbij! Van 1 tot en met 8 oktober 2020 is het de “Week tegen Eenzaamheid”. Door het hele land is er dan extra aandacht voor het thema eenzaamheid, zo ook in Den Haag.

OpenJeHart komt naar je toe in de Week tegen de Eenzaamheid! Wandel mee in alle stadsdelen!

In de Week tegen de Eenzaamheid trekt “Bakkie Aandacht” de wijk in. Vanuit ons Bakkie schenken wij een beetje extra aandacht aan de Hagenaars die dat kunnen gebruiken. Bakkie Aandacht staat bij de speciale wandelingen die OpenJeHart in deze week in alle stadsdelen houdt. Je bent van harte welkom en neem gerust een vriend, buur of bekende mee!

We willen graag vooraf weten of je komt. Geef dit door via tel: 085-0862671 of stuur een email naar events@lwpc.nl. Naast oprechte aandacht serveert Bakkie Aandacht gratis koffie met een heerlijke versnapering.
De wandelingen organiseren we uiteraard veilig: lekker in de buitenlucht en we houden 1½ meter afstand. De wandelingen duren ongeveer een uur.

In Moerwijk: op woensdag 7 oktober 2020 om 10.00 uur, locatie Wijkcentrum Moerwijk Aagje Dekenlaan 51.

Download hieronder de folder van OpenJeHart: