Menu Sluiten

Maarten Boot, buurtsportcoach in Den Haag en aanvoerder van het Haags Sportkwartier. “Mensen helpen zit wel een beetje in mijn karakter”.

Mensen helpen zit in het karakter van Maarten Boot, buurtsportcoach in Den Haag en aanvoerder van het Haags Sportkwartier. Na 25 jaar met plezier gekorfbald te hebben, is Maarten op zijn 30e gestopt vanwege ‘ongemotiveerdheid’: hij kwam in een lager seniorenteam terecht zonder een vaste coach of trainer, waardoor het team motivatie verloor en ze niet meer de volle 100% gaven. En dit gaat volledig in tegen wie Maarten is: een fanatieke man die voor alles in zijn leven 100% gaat en geen genoegen neemt met minder. Naast deze fanatieke kant heeft hij ook een sterke passie voor het helpen van mensen. Bij zijn baan als buurtsportcoach bij Bewegen Werkt in Moerwijk en Morgenstond geeft hij alles om mensen zoveel mogelijk te helpen een gezondere levensstijl te ontwikkelen. Ook is hij vrijwilliger bij zijn korfbalvereniging begeleidt hij mensen. “Mensen helpen zit wel een beetje in mijn karakter”.

#haagssportkwartier#jijsporttochook#samenmakenwijhaagssportkwartier#sport#escamp#bewegen#denhaag#haags#behague#thehague#thehaguecity#morgenstond#moerwijk#zuiderpark#sportcampus#vrederust#bouwlust#uithof#aanvoerder