Menu Sluiten

Factsheet

Wat kan de Buurtsportcoach Moerwijk/Morgenstond voor u als professional doen?

Op dit moment bewegen te veel volwassenen uit Moerwijk en Morgenstond te weinig. Dit met verschillende gevolgen van dien zoals te hoge bloeddruk, overgewicht, depressiviteit, eenzaamheid, fysieke klachten enz.. De buurtsportcoach Moerwijk/Morgenstond heeft als doel om deze volwassen bewoners van Moerwijk/Morgenstond die structureel te weinig bewegen in beweging te krijgen en aan te laten sluiten bij het bestaande beweegaanbod in en rond de wijk(en). De buurtsportcoach heeft een goed overzicht van het bestaande beweegaanbod met de daarbij horende kosten en mogelijkheden. Heeft u patiënten/cliënten die gebaat zijn bij meer bewegen en een gezondere leefstijl? Dan kunt u die doorverwijzen naar de buurtsportcoach van Moerwijk/Morgenstond!

Wie kunt u doorverwijzen of aanmelden bij de buurtsportcoach Moerwijk/Morgenstond?

•Bewoners die structureel onvoldoende actief zijn (volgens de Nederlandse Norm Gezond Bewegen)

•Bewoners die verhoogde gezondheidsrisico’s lopen door hun ongezonde leefstijl (overgewicht, depressiviteit, hoge bloeddruk, diabetes, slijtage gewrichten)

•Bewoners die gezondheidsklachten hebben, fysiek en/of mentaal (depressiviteit, overgewicht, rugklachten, eenzaamheid, vermoeidheid, slecht zelfbeeld etc.).

Via het onderstaande aanmeldformulier kunt u iemand aanmelden. Dit ingevulde formulier komt dan automatisch bij de buurtsportcoach terecht. Na uw doorverwijzing naar de buursportcoach zal uw cliënt of patiënt uitgenodigd worden voor een intakegesprek. In dit gesprek zal er gekeken worden wat de behoeftes en wensen zijn en gaat de buurtsportcoach s op zoek naar een passend beweegaanbod.

Heeft u vragen omtrent aanmeldingen dan kunt u altijd even contact opnemen per email: maarten@buurtsportcoachdenhaag.nl of per telefoon: 06-13229566. Whatsappen kan ook! Zie rechts onderaan deze pagina!

Maarten Boot (38 jaar) is de buurtsportcoach in Den Haag Moerwijk/Morgenstond. Maarten werkt sinds 2009 bij Bewegen Werkt! als Bewegen Werkt coach. Naast zijn baan als Bewegen Werkt coach is hij sinds januari 2012 ook testleider FCE en healthcheckmedewerker. Sinds 1 juni 2015 is hij buurtsportcoach in Den Haag Moerwijk/Morgenstond.