Menu Sluiten

Haags Sportkwartier

Stadsdeel Escamp van Den Haag gaat sinds enige tijd door het leven als het Haags Sportkwartier. Doel van de gemeente Den Haag: samen met bewoners, clubs en andere organisaties Escamp tot het meest sportieve stadsdeel van Den Haag maken!

Escamp is het grootste stadsdeel van Den Haag. Wie in Bouwlust en Vrederust, Moerwijk, Morgenstond of omringende Escampse wijken om zich heen kijkt, valt bijna achterover van de hoeveelheid sportaccommodaties! Denk aan het multifunctionele centrum De Uithof, maar ook Sportcampus Zuiderpark, waar zowel breedtesport als topsport wordt bedreven en 1500 studenten dagelijks aan hun sportieve toekomst werken. Plus een enorme hoeveelheid sportvelden, meer dan waar ook in Den Haag. Alleen maakt de bevolking er veel te weinig gebruik van. Meer dan de helft van Escampers beweegt op dit moment te weinig!

Vanwege de ontwikkelingen rondom het Coronavirus heeft de gemeente Den Haag, conform de landelijke richtlijnen van het RIVM, maatregelen genomen om sportactiviteiten, evenementen en bijeenkomsten niet door te laten gaan. Om toch in beweging te blijven organiseert het Haags Sportkwartier en Tref.Morgenstond in samenwerking met Club Gym leuke beweegactiviteiten voor jong en oud! Ga naar https://www.tref-punt.nl/ en kom in beweging!

[metaslider id=720 cssclass=””]