Menu Sluiten

Hoe blijf jij in beweging?

Brrr, het is winter, maar het voelt als herfst. Het is grijs en donker en het lijkt er niet op dat we op korte termijn een witte wereld kunnen verwachten. Binnen blijven, lekker bij de kachel met een kopje thee is erg aanlokkelijk, terwijl beweging juist zo belangrijk is.

Dit is waarom wandelen helpt tegen stress

Mensen die veel stress ervaren hebben grotere kans om ziek worden. Om jezelf te helpen ontspannen kan je van alles bedenken: meer tijd voor jezelf, schilderen, lezen, een film kijken of een theetje drinken met een vriend(in). Voor iedereen betekent ontspanning weer wat anders. Maar iets dat eigenlijk voor iedereen altijd goed tegen stress werkt is een frisse wandeling maken in de natuur. Ontdek hier waarom dit een goed idee is.

10 inspirerende quotes over wandelen 

Iedereen heeft wel eens dagen waarop het allemaal even niet zo lekker gaat. Dan heb je weinig energie en gebrek aan motivatie om iets (actiefs) te doen. Tot je opeens ergens een inspirerende quote ziet staan die je hernieuwde kracht en motivatie geeft. Wij vinden deze 10 quotes over wandelen inspirerend, dus delen we ze graag met jou. 

Tips om te blijven hardlopen in de winter

Herken je dit? Op een zonnige lentedag kan je niet wachten om je hardloopschoenen aan te trekken. Maar nu merk je dat je toch liever de warme bank boven de koude buitenlucht verkiest. Zonde eigenlijk, want ook in de winter is het heerlijk om een frisse neus te halen. We hebben8 tips voor je op een rijtje gezet om je te helpen te blijven hardlopen in de winter. Ga ervoor!

Bron: eRoutes