Menu Sluiten

NDC – Jouw wandeluitdaging

Een bericht namens de Bas Van Der Goor Foundation……

De Nationale Diabetes Challenge (NDC) en Nationale COPD Challenge kunnen, vanwege de maatregelen die bewegen met een groep verbieden, helaas niet doorgaan zoals we hadden gewild. Het is ons doel jou in beweging te brengen en houden. Daarom bieden wij je vanaf 1 juni (onder voorbehoud van verdere maatregelen) gratis een alternatief wandelprogramma aan: ‘Jouw Wandeluitdaging’.

Jouw Wandeluitdaging‘ is het online wandelprogramma dat jou uitdaagt en helpt wekelijks, zelfstandig te wandelen op een niveau dat bij jou past. Via de mail ontvang je elke maand een wandelschema met wandeltrainingen en -tips van ons. En dat voor een halfjaar lang!

Wandelen op ieder niveau

Of je nu begint met wandelen, jouw huidige wandelniveau wilt behouden, of op wilt bouwen naar een grotere afstand: we helpen je graag. Meld je gratis aan en maak zelf de keuze voor een wandelschema dat past bij jouw niveau.

  • Beginnende wandelaar: in een half jaar tijd werk je toe naar een afstand van 5 kilometer.
  • Op niveau blijven: een half jaar lang stimuleren we je te blijven wandelen op jouw niveau van 5, 10, 15 of 20 kilometer.
  • Niveau uitbreiden: in een half jaar werk je toe naar een grotere afstand van 10, 15 of 20 kilometer.

Vanaf 1 juni 2020 (onder voorbehoud van verdere maatregelen) ontvang je van ons maandelijks, een half jaar lang, het wandelschema dat past bij jouw keuze. Naast het wandelschema krijg je een dosis wandelinspiratie en -tips per mail thuisgestuurd. Klik op inschrijven, maak een account aan en start ‘Jouw Wandelchallenge’!

Houdt dan ook rekening met de gestelde richtlijnen: wandel in je eentje of met je gezin en houd 1,5 meter afstand van voorbijgangers. Ga geen flinke wandeling maken, maar maak een ommetje bij jou in de buurt. Zie je dat ergens veel mensen zijn? Draai dan om en zoek een rustigere plek op om te wandelen.