Menu Sluiten

Informatiebijeenkomst Nationale Diabetes Challenge (NDC): Dinsdag 1 september 2020 om 19.00 uur

De afgelopen maanden heeft ons laten inzien dat een gezonde leefstijl belangrijker is dan ooit. Een gezonde leefstijl betekent onder andere voldoende bewegen. Bewegen maakt je fit en zorgt ervoor dat je lekkerder in je vel zit. Samen bewegen is daarnaast ook nog eens gezellig! Daarom organiseert de Buurtsportcoach Sport & Gezondheid dit jaar wederom, in samenwerking met verschillende organisaties en voor het 3e jaar op rij, de Nationale Diabetes Challenge in Moerwijk en Morgenstond!

Wat is de Nationale Diabetes Challenge?
De Nationale Diabetes Challenge (NDC) is een wandelevenement van de Bas van de Goor Foundation. Vanwege alle maatregelen rondom Covid-19 passen we de editie van 2020 aan. We starten dit jaar in september en sluiten de wandelingen af op zaterdag 14 november 2020 met een Haags feestje. Dan is het ook Wereld Diabetesdag. De wandelingen zijn bedoeld voor zowel mensen met diabetes, als zonder diabetes. Bewegen is namelijk goed voor iedereen!

Voor de gezondheid van de deelnemers en dat van ons houden wij ons aan de RIVM-richtlijnen.

Informatiebijeenkomst NDC in Sportcampus Zuiderpark
Dinsdag 1 september 2020 om 19.00 uur

Tijdens deze informatiebijeenkomst zal er een presentatie gegeven worden door de Buurtsportcoach Sport en Gezondheid in samenwerking met BSV Zuiderpark. U hoeft zich hiervoor niet aan te melden. Kunt u niet bij de informatiebijeenkomst aanwezig zijn, maar wilt u wel meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met Maarten Boot, buurtsportcoach Sport & Gezondheid via tel: 06-13229566 of email: maarten@buurtsportcoachdenhaag.nl

Inschrijven kan op deze pagina: https://moerwijk.buurtsportcoachdenhaag.nl/nationale-diabetes-challenge-wandelen/