Menu Sluiten

Gezond Natuur Wandelen Escamp

Gezond Natuur Wandelen is een landelijke organisatie (www.gezondnatuurwandelen.nl) die gratis wekelijkse wandelingen aanbied. De wandelingen starten vanaf een vast punt en worden begeleid door twee vrijwilligers. Zij bepalen de route en zorgen ervoor dat iedereen zich veilig voelt in de wandelgroep. Je loopt mee op je eigen verantwoordelijkheid. De wandeling die in een rustig tempo verloopt, duurt ongeveer een uur. Na afloop is er de mogelijkheid om met elkaar koffie of thee te drinken. (als dit weer mag in verband met de Corona richtlijnen.)

Mijn naam is Mariëlle de Jong en ik ben de coördinator voor Gezond Natuur Wandelen in Den Haag. Op dit moment ben ik op zoek naar wandelbegeleiders voor de wijk Escamp. We gaan starten in de buurt van het Zuiderpark. Op dit moment denk ik aan Het Trefpunt (Ons Eibernest aan de Steenwijklaan). Met de wandelbegeleiders gaan we plannen op welke dag en tijdstip we kunnen gaan wandelen. De wandelingen zijn wekelijks, maar je mag natuurlijk aangeven dat je wekelijks, om de week of 1 X per maand beschikbaar bent om te begeleiden. Dit gaat in onderling overleg. Je krijgt 3 gratis cursussen aangeboden die in de loop van dit jaar worden gegeven. Ik hoop in maart of april van start te kunnen gaan met de wandelingen.

Voor meer informatie of om je aan te melden stuur je een bericht naar Mariëlle de Jong: marielle@gezondnatuurwandelen.nl of bel: 06-41130101

Voor de wandelaars: Bij voldoende vrijwilligers, hoop ik in maart of april van start te gaan met de wandelingen. Je bent van harte welkom.