Menu Sluiten

Den Haag BLIJFT STAAN uitgesteld (naar 5 juli 2021)

Bericht van Sportief Plus: Gezien de omstandigheden omtrent Corona en het wel of niet open gaan van accommodaties moeten wij besluiten om dit project te verplaatsten naar de datum: 5 Juli 2021. Mede door het vaccinatiebeleid voor de ouderen en kwetsbare doelgroepen onder ons lijkt dit ons een realistische datum. De doelstelling is om vanaf 5 juli 2021 op zoveel mogelijk locaties valpreventie cursussen aan te bieden en op die manier een grote groep ouderen te kunnen voorzien van de valpreventie trainingen in de verschillende stadsdelen.

Wat is er wel mogelijk? FTO (Functioneel trainen ouderen). Dit is de training die parallel loopt aan de valpreventie cursussen, waarbij wij ouderen die aan huis gebonden zijn door fysieke of mentale beperkingen actief trainen om alsnog de aansluiting te kunnen vinden naar passend beweegaanbod. Juist nu zijn de ouderen nog meer thuis en komen haast niet buiten de deur.

In de bijlage onderaan dit bericht kunt u de flyer met alle benodigde informatie vinden en direct hieronder ook een link naar de video omtrent FTO.

Wilt u zo lang mogelijk fit en vitaal blijven wonen?

In 4 weken tijd leert u om te gaan met obstakels die u tegenkomt bij uw dagelijkse activiteiten. U leert diverse spierversterkende oefeningen die u thuis kunt doen. De oefeningen hebben een positief effect op kracht, mobiliteit, conditie en balans.

Aanmelden: Voor 50 euro krijgt u 4 bijeenkomsten (25 euro met Ooievaarspas). Voor meer informatie en aanmelden voor deze mini-cursus kunt u contact opnemen met Axel Quist via telefoonnummer 06-53609956. U kunt Axel ook een email sturen: a.quist@sportiefplus.nl

Hieronder kunt u de flyer downloaden.