Menu Sluiten

ADO Den Haag – Walking Football in Morgenstond

Walking Football is een variant op het reguliere voetbal en is afkomstig uit Engeland. Bij dit speltype mag er alleen gewandeld worden en dus niet gerend. Dit is om blessures te voorkomen en iedereen de mogelijkheid te bieden mee te kunnen doen.
Er wordt 6 tegen 6 gespeeld, zonder keepers. Tevens mogen er geen slidings gemaakt worden en is lichamelijk contact verboden. Op deze manier wordt er veel van het positiespel gevraagd en is het de perfecte variant voor mensen, die lang niet meer gevoetbald hebben of pas op late leeftijd willen beginnen met voetbal. Plezier en gezellig samen zijn staat in dit project voorop! OldStars wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Den Haag, Menzis, Nationaal Ouderenfonds en de Eredivisie.
Er wordt momenteel Walking football gespeeld bij SVV Scheveningen en HVV Laakkwartier. De teams treffen elkaar ook regelmatig voor oefenpotjes. De deelnemers trainen actief met elkaar in een trainingspak van ADO Den Haag en voetballen hun wedstrijden in een eigen OldStars wedstrijdtenue. De jaarlijkse contributie bedraagt €130,- voor 40 trainingen in een jaar. Deelnemers met een Ooievaarspas kunnen meedoen voor €65!

Komt u meedoen met Walking Football? We willen de trainingen gaan plannen op een doordeweekse ochtend, op de ochtend waarvoor de meeste deelnemers een voorkeur hebben. Dus laat ons ook even weten op welke ochtend u zou kunnen!

Lijkt Walking Football u wat? Stuur dan even een bericht naar haagssportkwartier@denhaag.nl.
LOCATIE: Tref. Morgenstond Steenwijklaan 16 2541 RL Den Haag