Menu Sluiten

Over de Buurtsportcoach

Maarten Boot (38 jaar) is de buurtsportcoach in Den Haag Moerwijk en Morgenstond.

Maarten werkt sinds 2009 bij Bewegen Werkt als Bewegen Werkt Coach. Naast zijn baan als Bewegen Werkt coach is hij sinds januari 2012 ook testleider FCE en healthcheckmedewerker. Sinds 1 juni 2015 is hij buurtsportcoach Sport&Gezondheid in Den Haag Moerwijk.

Charissa Garib is sinds 2 januari 2020 de assistente van Maarten. Hieronder stelt ze zich voor.

Hallo allemaal, ik ben Charissa 35 jaar en kom uit Den Haag. Mijn werkzaamheden voor Maarten zijn het bellen en motiveren van de wijkbewoners wat ik met heel veel plezier doe, ik houd ervan om andere te helpen en te motiveren want samen zijn we sterker. Mijn hobby’s zijn zwemmen, auto’s, lekker naar buiten nieuwe omgevingen ontdekken samen met mijn kinderen.

Ook wordt Maarten ondersteund door Lisanne Terlingen. Ze gaat in september 2020 fietsles geven. Hieronder stelt ze zich voor.

Hallo allemaal, ik ben Lisanne Terlingen, ik ben 28 jaar en ik ben geboren in Den Haag. Sinds 17 juni 2020 ben ik de assistente van Maarten Boot. Ik ben graag in contact met mensen, ben sociaal en behulpzaam. Daarnaast wil ik graag mijn steentje bijdragen in de maatschappij en vandaar dat ik hier aan de slag ben gegaan. Mijn hobby’s zijn wandelen, sporten, lekker uit eten en ik ben graag met familie en vrienden.

Foto: Mijn Moerwijk

Maarten in gesprek met wethouder Martijn Balster Foto: Gemeente Den Haag

Translate »