nationale diabetes challenge – wandelen

In de week van maandag 22 april 2019 start weer de Nationale Diabetes Challenge! De finaledag is dit keer in Den Haag bij de Uithof op zaterdag 28 september 2019! De kosten voor dit festival bedragen eenmalig €5,- per persoon. Dat zijn tegelijkertijd alle kosten die je maakt voor de hele Challenge van 20 weken. In Moerwijk gaan er meerdere groepen van start.

Maandag: aanvang 13.30 uur, startlocatie: Wijkcentrum Moerwijk, Aagje Dekenlaan 51, bij Els Beekhuis.

Woensdag: aanvang 18.30 uur, startlocatie: Sportcampus Zuiderpark bij o.a. Maarten Boot.

Zaterdag: aanvang 11.15 uur, startlocatie: Gouden Wok Zuiderpark bij Mieke Witte.

Op dinsdag 16 april 2019 is er een informatiebijeenkomst van de Nationale Diabetes Challenge om 19.00 uur in Wijkcentrum Moerwijk, Aagje Dekenlaan 51. Deze informatiebijeenkomst is voor nieuwe deelnemers. Weet je iemand die het leuk vindt om mee te gaan doen aan de Nationale Diabetes Challenge? Nodig hem/haar dan uit voor deze informatiebijeenkomst!

Via onderstaande link kan je je inschrijven voor de groep Moerwijk (alle bovengenoemde startlocaties vallen onder de groep Moerwijk) https://bvdgf.planjeevent.nl/inschrijven/354482/ Na de inschrijving krijg je meer informatie en kan je aangeven in welke groep je gaat deelnemen.

Ook in de wijk Morgenstond gaat er dit jaar een wandelgroep van de Nationale Diabetes Challenge van start!

Startlocatie is HKV/Ons Eibernest, Steenwijklaan 16. Op welke dag en tijdstip deze groep gaat wandelen is nu nog niet bekend. Op dinsdag 16 april 2019 is er een informatiebijeenkomst van de Nationale Diabetes Challenge om 19.00 uur in Wijkcentrum Moerwijk, Aagje Dekenlaan 51. Deze informatiebijeenkomst is voor nieuwe deelnemers. Weet je iemand die het leuk vindt om mee te gaan doen aan de Nationale Diabetes Challenge? Nodig hem/haar dan uit voor deze informatiebijeenkomst! Op woensdag 17 april 2019 is er een informatiebijeenkomst van de Nationale Diabetes Challenge om 19.00 uur bij HKV/Ons Eibernest, Steenwijklaan 16. Deze informatiebijeenkomst is voor nieuwe deelnemers. Weet je iemand die het leuk vindt om mee te gaan doen aan de Nationale Diabetes Challenge? Nodig hem/haar dan uit voor deze informatiebijeenkomst! Alvast veel wandelplezier toegewenst!

Moerwijk