Menu Sluiten

Doe mee met het TeamNL Olympic Festival!

Van 23 juli 2021 tot en met 8 augustus 2021 vinden de Olympische Spelen in Tokyo plaats. Tegelijkertijd vindt in Den Haag het TeamNL Olympic Festival plaats. Een uniek sportfestijn met allerlei sportieve activiteiten op zowel het Scheveningse strand als in alle Haagse stadsdelen.

Sporten in de stad

Op alle dagen van het festival vinden er, verspreid over 10 verschillende locaties door heel Den Haag, sportieve activiteiten plaats. De activiteiten toegankelijk voor uiteenlopende doelgroepen, zoals jeugd en jongeren, mensen met een beperking en senioren. Bij alle activiteiten zijn lokale sportaanbieders en sportbonden betrokken, zij zorgen voor een unieke olympische ervaring voor alle deelnemers. Wij maken er een oranje feest van!

Aanmelden

Wilt een gratis ticket om mee te doen? Bel dan de buurtsportcoach of stuur een Whatsapp via 06-13229566.

Alle activiteiten op deze 10 locaties zijn gratis toegankelijk. Daarnaast wordt gezorgd voor een gezonde versnapering voor de deelnemers. Deelnemers aan de activiteiten in de stad ontvangen vanuit de organisatie een vrijkaart om het festival op Scheveningen op een ander moment te bezoeken.

Heel graag tot ziens op één van de 10 TeamNL Olympic Festival Venues!

Meer informatie via https://teamnl.org/festival/programma