Yuwa Leefstijlclub

Bent u in het bezit van een Ooievaarspas? Dan kunt u ook gebruik maken van het startprogramma met 50% korting! Zie Startprogramma met ooievaarspaskorting

Vriendschap (Yuwa = Japans voor vriendschap) staat bij Yuwa hoog in het vaandel

Yuwa Leefstijlclub is ruim 65 jaar geleden gestart als Judo school en is in de loop der jaren uitgegroeid tot meer dan een sportcentrum. We vinden het belangrijk jou te helpen en te motiveren om gezonder te leven. En dat gaat verder dan 1 of 2 keer per week komen sporten. Iedereen weet wel dat bewegen gezond is. Maar hoe pas je dit nu in je eigen leven toe? Jong en oud, man en vrouw, ervaren sporter en beginner, mensen met gezondheidsklachten, wij hebben voor iedereen een passend programma. Kijk eens bij ons aanbod voor een overzicht van de mogelijkheden.

En omdat bewegen niet alleen een must is maar ook ontspannend en gezellig is, vind je bij ons een sfeervolle bar en ontspanningsruimte met heerlijke massagestoel. Je voelt je meteen thuis. Hier drink je de lekkerste koffie van Den Haag of een gezonde vers gemaakte smoothie.

Dus kom gerust eens langs of bel 070-3671750 voor meer informatie/advies.  

De trainingen zijn in kleine groepjes met intensieve begeleiding. Door de prettige en open sfeer voel je je snel op je gemak en ontmoet je gelijkgestemde sportmaatjes. Hieruit ontstaan regelmatig vriendschappen en ondernemen leden ook buiten Yuwa activiteiten met elkaar. Hoe leuk is dat! Zo zijn Bea en Marjan al meer dan 20 jaar lid. Zij hebben elkaar bij Yuwa ontmoet en trainen nog altijd met plezier samen.

Koffieleuten

Iedere maandag en donderdag ochtend traint er een groep mee met de CardioFit. Deze groep heeft elkaar ontmoet bij Yuwa en zijn een hechte groep geworden. Tijdens de training wordt er goed getraind en natuurlijk gelachen. Na de training blijven ze een heerlijk kopje koffie drinken om de training gezellig af te sluiten.

Ervaring van Cetin:

2 jaar geleden ben ik bij Yuwa gekomen via de fysio. Ik zat bij de fysio, omdat ik hersenschade had opgelopen. Daardoor moest ik weer veel dingen oefenen, zo ook mijn conditie. Nu train ik gemiddeld 4 keer per week met plezier en is mijn conditie goed verbeterd, waar ik ontzettend blij en dankbaar mee ben!

Ervaring van Trudy

Yuwa was voor mij net als de Mont Ventoux. Een enorme berg om aan te beginnen. Maar als je dan begint en je ervaart het als een aankomen bij de top… Een feestje!! Om trots te zijn op jezelf en dan volhouden en door blijven gaan. Mijn positieve ervaring is de blijheid, enthousiasme van de instructeurs die er voor zorgen dat ik mijn motivatie niet in de prullenbak gooi!! Blijdschap en minder kilo’s is het resultaat! Bij binnenkomst weten ze je naam. Je bent geen nummer. Dat is een fijn gevoel.

Bij Yuwa worden er ook jeugd trainingen gegeven, zoals judo, Zumba en bootcamp.

Ervaring moeder van Sara (Ebru):

Sara is nu 5 jaar. We zijn begonnen bij Yuwa meteen na haar 4e verjaardag. Sara was erg bang voor andere, vaak de drukke, agressieve kinderen. Ik hoopte dat judo haar zou helpen meer zelfvertrouwen te krijgen. Dat hopen is werkelijkheid geworden. Sara is nu weerbaarder. Durft nu te zeggen dat ze moeten ophouden, want “ze zit nu op judo”. Heerlijk om te zien dat ze in haarzelf gelooft. Ik raad Yuwa aan voor iedereen. Er wordt les gegeven door een vakbekwame meester die dit doet met passie!

Website: https://www.yuwa.nl

Voor het actuele lesrooster kun je naar deze link: https://www.yuwa.nl/index.php/agendarooster/