Menu Sluiten

Go mingle – meer sociaal contact?

Gemeente Den Haag werkt o.a. met Go mingle samen om mensen die behoefte hebben aan meer sociale contacten te helpen. Ben of ken jij iemand die zijn of haar vriendenkring wil uitbreiden en samen leuke dingen wil doen? Op www.gomingle.nl verbinden ze mensen met elkaar die behoefte hebben aan (meer) sociale contacten en samen leuke activiteiten willen ondernemen. De leden, dat zijn er ondertussen meer dan 1925, kunnen onbeperkt oproepen plaatsen, meedoen met activiteiten van andere leden en gratis deelnemen aan uitjes die Go mingle organiseert. Het doel is om mensen te helpen met nieuwe mensen kennen en een positieve bijdrage leveren aan hun leven! 

Lijkt het je gezellig om samen met andere leden verrassende uitjes te ontdekken? Neem dan zeker een kijkje op hun website!

Als lid kun je onbeperkt oproepen plaatsen met wat jij wil doen of aansluiten bij ideeën van andere leden. Ook kun je gratis deelnemen aan uitjes die zij maandelijks organiseren! Van een mooie (stads)wandeling tot het bezoeken van een museum of theater.

Met een jaarabonnement van € 24,- heb je een heel jaar toegang tot dit laagdrempelige vriendschapsplatform. Heb je een Ooievaarspas? Dan kost een jaarabonnement maar € 5,- met kortingscode OP5!