Menu Sluiten

Fietslessen volwassenen

Het aantal Nederlanders dat besmet raakt met het coronavirus neemt licht af. Dat betekent dat de lockdown enig effect heeft. Onze volgende taak is om de dagelijkse besmettingen nog veel verder en sneller te laten dalen, zodat ook het aantal patiënten met corona in de ziekenhuizen en op de intensive care daalt. Daarom heeft de BSC besloten om tijdens de volledige lockdown (tot en met 9 februari 2021) geen fietslessen te organiseren.

U kunt zich al wel inschrijven voor de fietslessen!

In Moerwijk en Morgenstond worden er fietslessen gegeven voor volwassenen.

Moerwijk: elke dinsdagochtend van 10.00 uur tot 11.00 uur en op donderdagmiddag van 13.00 uur tot 14.00 uur. De startlocatie is Wijkcentrum Moerwijk, Aagje Dekenlaan 51. Kosten: 20 euro voor 10 lessen. Aanmelden kan bij het servicepunt XL in het wijkcentrum of via onderstaande knop. U wordt op de wachtlijst geplaatst. U wordt gebeld zodra er een plekje vrij is. 

Morgenstond: elke dinsdag- en woensdagochtend van 10.00 uur tot 11.00 uur. De startlocatie is Ontmoetingscentrum Morgenstond, 1e Eeldepad 3A. Kosten: 20 euro voor 10 lessen. Aanmelden kan in het Ontmoetingscentrum of via de onderstaande knop.

U wordt op de wachtlijst geplaatst. U wordt gebeld zodra er een plekje vrij is. Er worden voor de fietslessen fietsen beschikbaar gesteld.

Met FietsFit Oefeningen train je specifiek je coördinatie, spierkracht, lenigheid nek/ schouder, reactievermogen en uithoudingsvermogen, zodat je langer veiliger kan blijven fietsen. Zie de onderstaande link!

https://doortrappen.mett.nl/alles+over+fietsen/fietsfit+oefeningen/default.aspx Bron: https://doortrappen.mett.nl/

Translate »